Torró de Xixona

Fusió extraordinària pels mestres artesans torroners, amb ametlla Marcona de primera qualitat (69%), mel de taronger i romaní silvestre. Imprescindible!

Torró d’Alacant

Un clàssic de tota la vida de qualitat suprema, amb un alt percentatge d’ametlla Marcona de primera (64%) i un recobriment d’oblees. Impactant!

Torró de Crema cremada

La mescla de l’ametlla de primera i la gemma d’ou donen un sabor únic i característic. Cremats manualment, cada un d’ells té la seva pròpia personalitat. Incomparables!

Torró de Xocolata amb llet i ametlles

Deliciosa xocolata amb llet amb ametlles senceres Marcona (40%). Irresistible!

Torró de Xocalata negra i ametlles

Intensa xocolata sense llet amb ametlles senceres Marcona (40%). Per als més xocolaters!

Torró de Massapà

Resultat de la unió de l’ametlla Marcona repelada i mòlta juntament amb el sucre. Per als amants de l’autèntic massapà, tot un clàssic!

Torró de Massapà amb fruites

Tradicional torró de massapà amb fruites confitades de primera qualitat que dóna una nota de color. Divertit!

Torró de Coco amb ametlla

Coco (24%) i ametlla triturada barrejats amb sucre. Una deliciosa especialitat amb un sabor més fresc per completar les postres. Espectacular!

Torró de Guirlatxe

Elaborat artesanalment amb productes de primera qualitat, és un torró artesà magnífic i diferent que sorprendrà als convidats amb un toc «d’alegria», nom amb el qual se’l coneix popularment.

Torró de nata, nous i xocolata

Una barreja espectacular de nata i nous (12%), amb ametlla (33%) i un petit recobriment de xocolata. Un toc diferent, fantàstic!

Torró a la pedra

És el torró més tou de tota la gama. Té una elaboració molt artesana que combina les ametlles de Marcona amb sabors com la canyella de Ceilán i pell de llimona. L’estoig de fusta li dona un toc elegant.

Neules tradicionals

Elaborades de forma acurada, utilitzant la fórmula que conserva l’aroma i la textura de sempre. Les neules tradicionals!

Neules sense gluten

Amb un gust únic i especial, les neules sense gluten s’elaboren amb midó de blat de moro, conservant la presència i qualitat d’aquest producte tant artesanal. Bones per a celíacs, bones per a tothom!

Neules sense sucre

Aquestes neules, aptes per a diabètics, estan elaborades amb lactitol, un endolcidor sense calories que permet que el producte sigui igualment gustós, cruixent, torrat… Neules exquisides i saludables!

Neules amb xocolata negra

Neules banyades amb xocolata sense llet que combina el sabor tradicional de sempre amb un toc lleugerament amarg. Contrast de color i gust!

Neules amb xocolata blanca

Les neules clàssiques de sempre banyades per una fina capa de xocolata blanca que reforça el seu gust i dolçor. Boníssima combinació!

Unknown-2
Facebook  Instagram Instagram Twitter YouTube Youtube